Veelgestelde vragen

Jazeker, als je een bestelling plaatst bij Digitale Website dan word je volledig eigenaar van jouw website en/of webshop. Ook ben je eigenaar van de bijbehorende domeinnaam. Als je de website tijdens of aan het eind van een hostingperiode ergens anders wilt onderbrengen, dan is dat mogelijk.

Jij levert zelf teksten, foto’s, logo en huisstijlkleuren. Het door jou gekozen template passen we aan de huisstijl aan van jouw bedrijf. Indien je geen teksten en foto’s tot je beschikking hebt, vullen we de website met dummyteksten en gebruiken we standaard rechtenvrije foto’s. In een later stadium kun je deze eenvoudig zelf aanpassen via het CMS. Wij zorgen voor een handleiding.

Je kunt uit verschillende demo’s kiezen. Bekijk de voorbeelden op de demopagina en kies welke stijl jou het beste past.

Bij elk website pakket hoort een hosting plus pakket van €29,- per maand. Voor dit vaste bedrag zorgen wij voor een dagelijkse back-up van jouw website. Daarnaast regelen wij dat de updates van het WordPress CMS, de plugins en het thema altijd volledig up to date zijn. Scheelt een hoop kopzorgen en gedoe.

Je kunt zelf aanpassingen doen via het WordPress CMS. Wij voorzien je van een inlogcode waarmee je eenvoudig toegang hebt tot het CMS en makkelijk teksten en foto’s kunt aanpassen en plaatsen in je website of webshop.

De levertijd van jouw website is afhankelijk van het gekozen pakket en de gewenste extra opties. Ook is het belangrijk dat je snel huisstijl, logo, teksten en foto’s levert. Bij snelle aanlevering van de input en keuze voor het meest eenvoudige pakket, kan de website binnen 24 uur gereed zijn.

De contractperiode duurt 12 maanden. We leggen de domeinnaam en de hosting voor 12 maanden voor je vast. Maar je kunt je contract op elk moment opzeggen. Jij bent namelijk zélf de eigenaar van je website en/of webshop. Wel betaal je dan het restant van de openstaande maanden binnen de contractduur van 12 maanden, zoals we zijn overeengekomen. Uiteraard kan het contract ook weer met 12 maanden worden verlengd.

Alle prijzen op de website van Digital Website zijn exclusief 21% btw. Dit btw-tarief geldt ook voor prijzen die niet worden genoemd.

Heb je een vraag?

Bel Digital Website op 085 – 06 085 05 tijdens kantooruren of vul het contactformulier hiernaast in. Wij geven zo snel mogelijk antwoord.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

Website bestellen

Bestellen